top of page
logo-alpha-h_2x_2761b5fe-209e-426b-b869-

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

Bij Alpha-H staan integriteit, effectiviteit en kwaliteit voorop. Daarnaast houden we van ‘clean’ en dat zijn we dan ook waar mogelijk. We houden niet van harde chemicaliën, onnodige ingrediënten, vulstoffen of verspilling. Daarom kiezen we ervoor het beste uit de wetenschap en de natuur te combineren en werken we waar mogelijk met natuurlijke ingrediënten of alternatieven. We doen geen concessies aan de kwaliteit en effectiviteit van onze producten; ongeacht de prijs van bepaalde grondstoffen.

Staat jouw favoriete Alpha-h product er nog niet tussen? Laat het ons weten en wij zorgen dat het in ons assortiment wordt opgenomen!

bottom of page