top of page
Tekengebied 36.png

SPOT REMOVER

Ongewenste plekjes zoals fibroompjes, rode puntjes of bloedblaadjes kunnen gemakkelijk verwijderd worden door middel van thermo coagulatie. Zo hoeft u zich er niet langer aan te storen.


De behandeling
Het verwijderen van de oneffenheden wordt door middel van trillingen met een zeer hoge frequentie, deze veroorzaakt een warmte effect. Door deze warmte stollen de eiwitten en zal de oneffenheid verdwijnen. Een coagulatie behandeling duurt maximaal 15 minuten waarna er een donker wondje zichtbaar wordt. Dit wordt uiteindelijk een korstje wat eraf moet vallen.

Nazorg
De wondjes na de coagulatie behandeling minstens 5 dagen droog houden. Onder de douche afdekken met een eilandpleister. Na een tijdje van het plekje gaan jeuken, maar het is heel belangrijk niet aan de korstjes te krabben! Dit kan littekens veroorzaken! De huid dient na het afvallen van het korstje in te worden gesmeerd met een SPF. Twee weken na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank. De coagulatie behandeling mag na 4 weken nogmaals worden uitgevoerd.

DSC09623_edited.jpg

SPOT REMOVER THERMO-COAGULATIE

VANAF €15.00

Het verwijderen van oneffenheden doormiddel van trillingen met zeer hoge frequentie, die een warmte-effect veroorzaken. Door deze opwarming stollen de eiwitten en verdwijnt de oneffenheid.
Bedoeld voor onder andere;
- Pigmentvlekken

- Oneffenheden

- Rode Puntjes - Fibromen (steelwratjes)

- Tele’s & Spider Naevi

- Bloedblaasjes

**LET OP: Na deze behandeling mag het behandelde plekje 5 dagen niet nat worden en mag het plekje niet blootgesteld worden aan de zon**

bottom of page