top of page
mintenz-logo-zwart-x2.png

Mintenz is een cosmeticamerk met uitsluitend natuurlijke producten voor iedereen die er graag mooi en verzorgd uit wil zien. En die daarvoor make-up en huidverzorgingsproducten wil gebruiken die goed zijn voor de huid.

Veel vrouwen met een onrustige en/of onzuivere huid willen dit graag camoufleren met make-up. Maar traditionele make-up verstopt de poriën, en verstikt zo de huid waardoor het huidprobleem in stand gehouden wordt of zelfs verergert. En vrouwen met een gevoelige huid kunnen vaak geen gewone make-up verdragen. De minerale make-up bleek zelfs voor hen een uitkomst. Een gezonde make-up voor een mooie, verzorgde huid.

Al snel ontstond het idee om een eigen cosmeticalijn op te zetten en om eigen producten en kleuren te (laten) ontwikkelen. Alles van A tot Z in eigen beheer. Een lange periode van intensief onderzoek volgde waarin er heel veel ingrediënten, producten en kleuren zijn getest. Met als doel make-up die 100% natuurlijk, 100% mooi en 100% gezond is.

Staat jouw favoriete Mintenz product er nog niet tussen? Laat het ons weten en wij zorgen dat het in ons assortiment wordt opgenomen!

bottom of page