top of page
Tekengebied 25 (1).png

OMBRE POWDERBROWS

De nieuwste trend op het gebied van permanente make up is Ombré Powder brows. Hierbij is de aanzet van de wenkbrauwen lichter en naar de punten toe donkerder. Bij deze techniek gebruiken we een apparaatje waarbij met een vibrerend naaldje pigment in de huid wordt gebracht.

Met deze allernieuwste techniek creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Met permanente make up bespaar je veel tijd en zie je er op elk moment van de dag mooi uit. Het resultaat is 1.5 tot 2 jaar voor het bijgewerkt moet worden.

De behandeling
Bij aanvang wordt er een toestemmigsformulier ingevuld en worden jouw wensen en verwachtingen besproken. Tijdens de behandeling perfectioneer ik de vorm, kleur en het volume van de wenkbrauwen. De vorm en volume wordt bepaald aan de hand van de ‘Golden Ratio’, browmapping en persoonlijke wensen. De kleur wordt bepaald aan de hand van jouw haarkleur, huidtype en persoonlijke voorkeur, Op je best! werkt met de kleurvaste pigmenten van Labina, Permablend en Ecuri. Belangrijke informatie! Vóór de treatment wordt aangeraden 2 uur geen caffeïne en/of alcohol te drinken en 24 uur geen aspirine of NSAID’s (ibuprofen/advil) te slikken. Deze hebben een bloedverdunnend effect, wat een negatieve invloed kan hebben op het eindresultaat. De kleur oogt de eerste dagen extra donker. Tijdens de genezing wordt de kleur 30% lichter. Het opvolgen van de nazorgrichtlijnen en de nabehandeling zijn van essentieel belang voor het eindresultaat. Ombre Powder Brows zijn geschikt voor alle huidtypes, van droog tot vette huiden en ook voor alle leeftijden (va. 16 jaar)

Nazorg
De behandelde huid mag zo lang mogelijk niet nat worden. Was de wenkbrauwen de eerste week 2 keer per dag met een ongeparfumeerde zeep (unicura) en smeer 3 keer per dag in met een dun laagje bepanthen zalf (Deze ontvangt u van ons na uw treatment). Vermijd de eerste 5 dagen zwembaden, (stoom)baden, sauna’s en intensieve sportsessies om zweten te voorkomen. Het zoute zweet trekt namelijk het pigment uit de huid. Draag 2 weken geen gezichtscrème en make-up op of rondom de behandelde huid. Vermijd de eerste 2 weken de zon en smeer uw wenkbrauwen daarna in met SPF50 om deze te beschermen. Raak de wenkbrauwen gedurende het genezingsproces niet aan met ongewassen handen en krab niet aan de velletjes/korstjes. Na 6 tot 8 weken worden de wenkbrauwen tijdens de nabehandeling geperfectioneerd. 
Mocht er een extra nabehandeling nodig zijn, is deze niet in de eerste prijs inbegrepen! Om het mooiste resultaat te behouden, hebben de wenkbrauwen gemiddeld eens per 1 á 2 jaar een touch-up nodig.

Er wordt niet behandeld bij de onderstaande contra indicatie’s
· Mensen jonger dan 18 jaar.
· Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.
· Mensen die bloedverdunners slikken.
· Mensen met een ernstig hoge bloeddruk.
· Mensen met een immuunstoornis/wondgenezingsstoornis.
· Mensen met hemofilie.
· Mensen met diabetes.
· Mensen met een huidziekte in het wenkbrauwgebied.
· Mensen die chemotherapie ondergaan.
· Mensen met botox in het voorhoofd/wenkbrauwgebied binnen 3 weken na de desbetreffende behandeling.
· Mensen met een ooglidcorrectie binnen 3 maanden na de desbetreffende behandeling. Raadpleeg bij één van bovenstaande contra-indicaties altijd eerst uw arts om te zien of het voor u veilig is om een behandeling  te ondergaan

OMBRE POWDER BROWS

€350.00

Semi permanente poeder techniek, incl nabehandeling binnen 6 weken

€150.00

afhankelijk van het overgebleven pigment in de huid wordt er bepaald of het een retouch is of een nieuwe behandeling*

OMBRE POWDER BROWS RETOUCH BINNEN 1 JAAR

OMBRE POWDER BROWS RETOUCH NA 1 TOT 2 JAAR

€199.00

bottom of page