OVER MIJ

Het beste uit jezelf halen, dat is mijn streven! Na het behalen van mijn diploma’s van Medisch Pedicure en Schoonheidsspecialiste heb ik besloten me nog een jaar te specialiseren als Allround Schoonheidsspecialiste. Waar ik onder andere de specialisatie acne, en huidverbeterende massages heb geleerd.

 

In 2018 heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken door mijn eigen salon te starten en mijn droom werkelijkheid te maken! Ik hou ervan om mensen in de watten te leggen, daarnaast is huidverbetering echt mijn passie. Door die twee dingen te combineren kan ik behandelingen aanbieden waarbij ontspanning en huidverbetering centraal staan.

In 2019 ben ik begonnen met het specialiseren op het gebied van wenkbrauwen; Henna Brows, Microblading en Ombre powder brows zijn een aantal opleidingen die ik ondertussen heb mogen afronden!

 

Ik blijf graag leren en daarom doe ik regelmatig nieuwe cursussen en opleidingen. Hierdoor kan ik mijn aanbod blijven vernieuwen en verbeteren.

Naast mijn eigen salon, ben ik ook werkzaam als medisch pedicure bij Medisch Pedicure Bep van Oosterhout waar met behulp van kwalitatief hoogwaardige materialen uw voeten op en top kan verzorgen!

 

Ik hoop u snel te mogen ontvangen in mijn salon om het beste uit uzelf te kunnen halen!

Liefs, Evi

CONTACT 

Adres

Openingstijden

Scheijmansplein 5,
6011 PC, Ell

Uitsluitend op afspraak

 

Wo en Vr : 9:00 - 18.00

Do : 9:00 - 21:00

Za : 9:00 - 13:00

Contactgegevens

06 57069849

WebSHOP

Vandaag besteld?
binnen 2 werkdagen verzonden!
Verzenden & Bezorgen

Contactformulier;

Nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €75.00 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon