top of page
Tekengebied 25 (1).png

MICROBLADING

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van semi permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met een manuele pen, bestaande uit verschillende naaldjes worden er met pigment fijne hairstrokes in de huid gepigmenteerd om zo de vorm van de wenkbrauw te perfectioneren. Deze zijn bijna niet te onderscheiden van de echte haartjes, zo geeft de behandeling een super natuurlijk resultaat.

De behandeling
Bij aanvang wordt er een toestemmigsformulier ingevuld en worden jouw wensen en verwachtingen besproken en de wenkbrauwen worden verdoofd doormiddel van een crème. Tijdens de behandeling perfectioneert onze Microblading Artist de vorm, kleur en het volume van de wenkbrauwen. De vorm en volume wordt bepaald aan de hand van de ‘Golden Ratio’ en persoonlijke wensen. De kleur wordt bepaald aan de hand van jouw haarkleur, huidtype en persoonlijke voorkeur, Op je best! werkt met de kleurvaste pigmenten van Phibrows. Belangrijke informatie! Vóór de treatment wordt aangeraden 2 uur geen caffeïne en/of alcohol te drinken en 24 uur geen aspirine of NSAID’s (ibuprofen/advil) te slikken. Deze hebben een bloedverdunnend effect, wat een negatieve invloed kan hebben op het eindresultaat. De kleur oogt de eerste dagen extra donker. Tijdens de genezing wordt de kleur 30% lichter. Het opvolgen van de nazorgrichtlijnen en de nabehandeling zijn van essentieel belang voor het eindresultaat. Microblading is minder geschikt voor mensen met een grove, dikke en/of vette huid.


Nazorg
De behandelde huid mag zo lang mogelijk niet nat worden. Was de wenkbrauwen de eerste week 2 keer per dag met een ongeparfumeerde zeep (unicura) en smeer 3 keer per dag in met een dun laagje bepanthen zalf (Deze ontvangt u van ons na uw treatment). Vermijd de eerste 5 dagen zwembaden, (stoom)baden, sauna’s en intensieve sportsessies om zweten te voorkomen. Het zoute zweet trekt namelijk het pigment uit de huid. Draag 2 weken geen gezichtscrème en make-up op of rondom de behandelde huid. Vermijd de eerste 2 weken de zon en smeer uw wenkbrauwen daarna in met SPF50 om deze te beschermen. Raak de wenkbrauwen gedurende het genezingsproces niet aan met ongewassen handen en krab niet aan de velletjes/korstjes. Na 6 tot 8 weken worden de wenkbrauwen tijdens de nabehandeling geperfectioneerd. Mocht er een extra nabehandeling nodig zijn, is deze niet in de eerste prijs inbegrepen! Om het mooiste resultaat te behouden, hebben de wenkbrauwen gemiddeld eens per 1 á 2 jaar een touch-up nodig.

Er wordt niet behandeld bij de onderstaande contra indicatie’s
· Mensen jonger dan 18 jaar.
· Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.
· Mensen die bloedverdunners slikken.
· Mensen met een ernstig hoge bloeddruk.
· Mensen met een immuunstoornis/wondgenezingsstoornis.
· Mensen met hemofilie.
· Mensen met diabetes.
· Mensen met een huidziekte in het wenkbrauwgebied.
· Mensen die chemotherapie ondergaan.
· Mensen met botox in het voorhoofd/wenkbrauwgebied binnen 3 weken na de desbetreffende behandeling.
· Mensen met een ooglidcorrectie binnen 3 maanden na de desbetreffende behandeling. Raadpleeg bij één van bovenstaande contra-indicaties altijd eerst uw arts om te zien of het voor u veilig is om een microblading treatment te ondergaan

MicrOBLADING WENKBRAUWEN 

€300.00

Semi permanente hairstroke techniek, incl nabehandeling binnen 6 weken.

MicrOBLADING RETOUCH BINNEN 1 JAAR

€125.00

MicrOBLADING RETOUCH NA 1 TOT 2 JAAR

€195.00

afhankelijk van het overgebleven pigment in de huid wordt er bepaald of het een retouch is of een nieuwe behandeling*

bottom of page