top of page
Tekengebied 36.png

NOON AESthETiCS

Noon Aesthetics is een volledig nieuw merk dat esthetische behandelingen voor huidverbetering biedt met medische resultaten.

Dankzij het gepatenteerde DermShield Technologie is het mogelijk om met hoge concentraties werkstoffen en paraceutische peelings te werken, zonder de bekende bijwerkingen zoals roodheid, irritatie of onaangenaam gevoel.

NOON geeft indrukwekkende resultaten bij:

Anti-agingHyperpigmentatie, Acne en Huidveroudering

64320285_425705391601332_2329487409768562688_o.jpg

Wat is Dermshield?

Het geheim zit in het door NOON ontwikkelde en gepatenteerde DermShield™ technologie.

Hierdoor worden de signalen die de Type C Nociceptoren krijgen, dit zijn de zenuwen die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van roodheid, zwelling, irritaties en allergische reacties, grotendeels weg gefilterd.

Als deze zenuwen minder signalen doorkrijgen, dan worden ook de ongewenste bijwerkingen tot een minimum beperkt.

  • Onderdrukt selectief tinteling, branden en jeuk

  • Zonder het gevoel van verdoving

  • Onderdrukt erythma en edema

  • Voorkomt neurogene inflammatie

  • Onderdrukt de celdeling van de keratinocyten (verantwoordelijk voor de aanzet tot inflammatie)

Dankzij deze technologie kan er met hoger gedoseerde producten gewerkt worden, echter zonder bijwerkingen. De lat voor effectieve huidverbetering wordt hiermee een stuk hoger gelegd.

NOON PEELING

60 MIN €99.00

Aan de hand van een unieke NOON huid analyse gaan we bepalen welke peeling we gaan uitvoeren en stellen we een behandelplan op. De zeer specifieke kijk van NOON is uniek en niet te vergelijke met andere merken, zo kunnen we elk huidprobleem bij de kern aanpakken voor de optimale huidverbetering!

NOON PEELING Kuur

Om de beste resultaten te bereiken raden we het aan om de behandelingen in kuurverband te plannen, zo kunnen we de huid steeds naar een hoger niveau tillen!

Door de specifieke en gerichte aanpak van NOON zijn er geen standaard kuur prijzen, deze stellen we voor ierdereen persoonlijk op. 
 

bottom of page