top of page
Zoeken

Op je best, bij Evi tijdlijn;Hallo lieve lezers van dit eerste 'nieuws' bericht! Ik wilde graag beginnen met een tijdlijn van de salon tot nu toe ( augustus 2020 ) zodat jullie een idee hebben hoe ik ben begonnen met het starten van mijn salon.

 

2012 - 2015 ; In 2012 ben ik begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste i.c.m. pedicure op het Summa college in Eindhoven. Hier kwam ik er al snel achter dat dit de juiste keuze was, ik vond meteen mijn passie in huidverzorging en pedicure met name door de verschillende stages die ik over de jaren heb gelopen.

 

2013;

In 2013 heb ik voor mijn verjaardag een tweedehands saloninrichting gekocht via marktplaats, zodat ik thuis kon oefenen voor mijn opleiding. Langzaam kreeg in ook wat klanten, met name vrienden, familie en kennissen die bij mij afspraken maakten voor behandelingen. Hier kreeg ik dan een kleine vergoeding voor, dit ging allemaal in een spaarpot om te kunnen investeren in de salon!


Februari September December

 

2014; Na het afronden van mijn pedicure opleiding ben ik meteen gaan werken bij mijn stagebedrijf Medisch pedicure Bep van Oosterhout. In het begin alleen in de avonduren en na het afronden van mijn Medisch pedicure opleiding een jaar later ook overdag. Tot op het heden werk ik hier nog steeds 2 dagen in de week.

 

2015 - 2016; Na het afronden van mijn Schoonheidsspecialiste en Medisch pedicure opleidingen heb ik de beslissing gemaakt om te specialiseren en de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste te volgen. Hier leerden we specialistische behandelingen zoals acne, huidverbeterende massage en shiatsu massage. Hier heb ik echt mijn passie voor huidverbetering ontdekt!

 

Juli 2016;

Nadat ik helemaal klaar was met school heb ik me officieel ingeschreven bij Kamer van Koophandel en ben ik ondernemer geworden. We hebben de zolder omgetoverd tot een echte schoonheidssalon en ik ging op zoek naar een merk waar ik mee wilde samenwerken. Ik vond dit mega spannend maar ik wilde er gewoon voor gaan! Omdat ik nog bij mijn ouder thuis woonde kon ik op mijn gemak een klantenbestand opbouwen. Na lang zoeken en uittesten van verschillende merken ben ik voor IK Skin Perfection gegaan, een natuurlijk en huidverbeterend merk uit Nederland, wat hoogwaardige producten heeft zonder onnodige toevoegingen zoals parfum en parabenen.

September 2016

 

December 2016; Na 3 jaar een tweedehands stoel gebruikt te hebben vond ik dat het tijd was voor een nieuwe elektrische stoel! Een van mijn eerste 'grote' aankopen als nieuwe ondernemer. Ik wilde graag een elektrische stoel zodat ik staand kon behandelen en ook voor pedicures was het veel fijner om te werken. Ik koos voor een model met stoelverwarming, waar je in de koude wintermaanden heerlijk knus in kunt liggen. En als kers op de taart zit er een massage functie in, die ik altijd aanzet als ik een maskertje laat intrekken, zodat je heerlijk kunt wegdromen tijdens het welverdiende moment voor jezelf!

 

Mei 2017; Ik vond het tijd voor iets nieuws in de salon, dus ik besloot een cursus lashlifting te volgen. Het was meteen een groot succes en in de zomer heb ik verschillende wimpers mogen krullen! Nu is het nog steeds een gewilde behandeling die ik met veel plezier nog uitvoer.

een paar van mijn eerste lashlifts!

 

Maart 2018; Een mega stap voor de salon; we zijn verhuisd!! De salon is verhuisd naar een pand op het Scheijmansplein in Ell, een mooie ruimte met een wachtkamper, genoeg parkeergelegenheid en alles op de begane grond. Na een feestelijke opening ben ik aan het werk gegaan in mijn nieuwe salon, waar ik nogsteeds elke dag met plezier werk!

 

November 2018; Ik besloot mezelf verder te specialiseren in wenkbrauwstyling en volgde een cursus hiervoor. Dit heeft echt mijn passie voor wenkbrauwen aangewakkerd, ik vind het geweldig om wenkbrauwen te stylen, verven, waxen en in model te brengen!

een paar van mijn eerste wenkbrauwbehandeingen na de cursus

 

Juli 2019; Na het ontdekken van mijn passie voor wenkbrauwen besloot ik ook een opleiding permantente make-up te volgen voor de wenkbrauwen namelijk; Microblading. En niet zomaar een opleiding; Phibrows, dit is de meest natuurlijke techniek van permante make-up en we werken alleen met de meest hoogwaardige pigmenten van Phibrows. Hierdoor kunnen we alle klanten aan prachtige natuurlijke wenkbrauwen helpen, ook als je zelf niet veel wenkbrauwhaartjes hebt.

 

Oktober 2019;

Door mijn grote passie voor huidverbetering wil ik natuurlijk de beste huidverbeterende behandelingen kunnen uitvoeren in de salon, daarom besloot ik te gaan werken met de Dermapen 4. De meest effectieve behandeling op de markt, in te zetten bij huidveroudering, acne, littekens, pigmentvlekken en zelfs rosacea.


 

Maart 2020;

Toen ik eenmaal de smaak van de permanente make-up te pakken had ben ik verder gaan kijjken naar andere technieken voor de wenkbrauwen, zo kwam ik terecht bij Ombre Powder Brows, een hele andere techniek voor PMU met ook een heel natuurlijk resultaat geschikt voor alle huidtypes. Met de meest hoogwaardige pigmenten en apparatuur zorgen we voor het beste en meest natuurlijke resultaat!

 

114 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page