Tekengebied 21.png

WORD DE BESTE VERSIE VAN JEZELF!

Bij Op je best! kunt u terecht voor behandelingen waar ontspanning een grote rol speelt. Of u nou op zoek bent naar huidverbetering, het perfect in model brengen van uw wenkbrauwen, harsen of manicure. Het beste uit jezelf halen staat bij iedere behandeling centraal!
Er wordt gewerkt met 100% natuurlijke producten van IK Skin Perfection een innovatief cosmeticamerk met hoogwaardige huidverbeterende producten die zacht zijn voor de gevoelige huid en daadkrachtig werken bij ieder huidprobleem.
Verder ben ik  gespecialiseerd in de semi permanente make-up van de wenkbrauwen en eyeliner. Voor iedereen een passende techniek met een natuurlijk resultaat

Voor persoonlijk advies of een afspraak kunt u altijd met mij contact opnemen, dit kan telefonisch, via e-mail of maak gemakkelijk zelf uw afspraak via de online agenda. In mijn webshop vind u onder andere huidverzorging, make-up en andere beauty tools van de meest hoogwaardige kwaliteit met natuurlijke ingrediënten en zonder schadelijke toevoegingen!

 

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn salon!

CONTACT 

Adres

Openingstijden

Scheijmansplein 5,
6011 PC, Ell

Uitsluitend op afspraak

 

Wo en Vr : 9:00 - 18.00

Do : 9:00 - 21:00

Za : 9:00 - 13:00

Contactgegevens

WebSHOP

06 57069849

Vandaag besteld?
binnen 2 werkdagen verzonden!
Verzenden & Bezorgen

Contactformulier;

Nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €75.00 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon